Mrzí nás, že Vás strácame.

Ak si už neželáte aby sme Vás kontaktovali za účelom informovania (o aktuálnych novinkách, trendoch, exkluzívnych ponukách, či pozvánkach na konferencie, semináre, webináre či školenia), je potrebné aby ste výberom možností vo formulári nižšie svoj súhlas odvolali.

V takom prípade budú Vaše osobné dáta nenávratne odstránené zo všetkých systémov a databáz EMARK s.r.o. (v súlade s právnou úpravou a ostatnými zákonnými požiadavkami).

Ak by ste si to v budúcnosti rozmysleli, môžete svoj súhlas obnoviť. Stačí nás kontaktovať na info@emarkanalytics.com.

Formulár doporučujeme otvoriť v prehliadačoch Google Chrome, Mozilla Firefox alebo Opera.


Odvolanie súhlasu so spracovaním osobných údajov

Prihláste sa na odber EMARK newslettera.

Budete súčasťou exkluzívneho klubu, kde sa o všetkých novinkách, špeciálnych akciách, zľavách či eventoch a školeniach dozviete v predstihu ako zvyšok sveta. Buďte o krok pred ostatnými.

Meno a priezvisko
Spoločnosť
Pracovná pozícia
E-mail
Telefónne číslo
Súhlas so spracovaním osobných údajov
Zaujímajú Vás témy ako Business Intelligence, visual analytics a data discovery? Zostaňme v kontakte, potrebujeme však Vašich 30 sekúnd
V súlade so súčasnou legislatívou (Zákon 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov) a tiež s právnou úpravou GDPR (platná od 25.52018), môžeme s Vami ďalej komunikovať len na základe právneho základu, ktorým je Váš súhlas so spracovaním Vašich osobných dát.


Vážime si Vašich dát a chceme byť aj v súlade s právnym poriadkom, preto Vás prosíme o pár klikov vo formulári nižšie.

Poskytujem súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely občasného zasielania informácií o produktoch, riešeniach, službách a aktualitách EMARKu.*

ÁnoNie

Poskytujem súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely príležitostného posielania pozvánok na odborné podujatia – konferencie, semináre, webináre, školenia.*

ÁnoNie

Poskytujem súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely občasného telefonického kontaktovania za účelom doriešenie otázok, ktoré vznikli na základe predchádzajúcej interakcie.

ÁnoNie