Mole Data Privacy Analytics zmapuje vaše podnikové data

Mole Data Privacy Analytics je vyhledávací engine, který zmapuje a lokalizuje data napříč podnikovými systémy. Aplikace je postavena na platformě Qlik Sense, může vytvářet ucelený, komplexní a logický pohled na všechny korporátní dokumenty a data – po stránce obsahu i přístupů. Sofistikovaná technologie v pozadí usnadňuje prohlížení, monitoring a analýzu dat bez ohledu na jejich zdroj.
mole logo small - Mole Data Privacy Analytics

Řešení je navrženo tak, aby sbíral, třídil a zastřešoval data – strukturované i nestrukturované. Soubor parametrizovaných logických algoritmů upozorní na možný výskyt osobních nebo citlivých dat v podnikových systémech. Aplikace zjišťuje jak efektivně jsou využívány zdroje a také analyzuje oprávněnost uživatelských přístupů do jednotlivých datových zdrojů, zejména těch, které obsahují osobní a citlivá data.

Klíčové vlastnosti Mole Data Privacy Analytics

Analýza datových zdrojů

Zmapování přístupů a oprávnění

GDPR přehled

Vyhodnocování efektivního využití zdrojů

Jednoduchost a rychlost

Otevřené řešení

Nejde o proprietární řešení. Mole Data Privacy Analytics není limitován konkrétními datovými zdroji, přichází se širokými parametrizačními možnostmi. Může být rozšířen několika speciálními add-onmi - záleží na vašich preferencích a potřebách.

Obrázok7 - Mole Data Privacy Analytics

Inovativní technologie

Mole Data Privacy Analytics je postaven na průlomové platformě Qlik Sense a těží z jeho sofistikovaného asociativního datového enginu (N: N relace). Je připraven na zpracování velkých objemů dat a využívá deep learning algoritmy. Funkcionalita Qlik Smart Search umožnuje rychlé vyhledávání napříč zdroji a vizualizacemi.

mole final overview - Mole Data Privacy Analytics
Zmapujte svou architekturu

Analýza souborů

Mole Data Privacy Analytics umožňuje analýzy metadat (formát, datum vytvoření či modifikace, vlastník, autoři, počty tabulek / obrázků) a obsahu (TXT, CSV, DOC, PDF, PPT, XLS, HTML, JPG, TIFF, frekvenční / poziční analýzy slov). Také poskytuje analýzy přístupů a opravena.

mole final identity - Mole Data Privacy Analytics
Identifikuje a kategorizuje GDPR relevantní data

Sémantická analýza

S Mole Data Privacy Analytics můžete zavést analýzy předdefinovaných pravidel (e-maily; jména; města; PSČ; čísla identifikačních dokladů - OP, VP, pasy; kreditní karty, IP adresy ...). Řešení také poskytuje analýzy definovaných algoritmů spojených s konkrétním obsahem.

mole final content - Mole Data Privacy Analytics
Jednotný prehľad všetkých analyzovaných zdrojov dát

Finální analýzy

Předdefinované analýzy (popisné analýzy zdrojů metadat, analýzy duplicit a efektivního využívání zdrojů, analýza přístupů a oprávnění, frekvenční / poziční / GDPR analýza obsahu). EMARK Mole také umožňuje práci s vlastními ad-hoc analýzami.

mole final permissions - Mole Data Privacy Analytics

Mole Data Privacy Analytics využijete všude tam, kde se pracuje s osobními a citlivými daty...

Obchod a management

Lidské zdroje

Finance, učetnictví, mzdy

Marketing

IT

Logistika, prodej supply chain

Zajímá vás Mole Data Privacy Analytics ? Napište nám, brzy se vám ozveme
V souladu s právní úpravou GDPR (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EÚ) č. 2016/679) souhlasím, aby společnosti v rámci EMARK Group (detaily níže) pracovávaly mnou poskytnuté osobní údaje (jméno, příjmení, společnost, pracovní pozice, telefonní číslo za účelem příležitostného zasílání pozvánek na odborné akce - konference, semináře, webináře a školení informací o produktech, řešeních, službách a aktualitách EMARK. Tyto údaje jsou potřebné za účelem přizpůsobení této reklamy mým preferencím. EMARK Group sestává z organizací: EMARK s.r.o., IČO: 35 803 606, so sídlom Dúbravská cesta 14, 841 04 Bratislava, Slovenská republika; EMARK s.r.o., sídlem Husinecká 903/10, 130 00 Praha 3, IČO: 28861281.; EMARK Services s.r.o., sídlom Štefánikova 639, Zelené Předměstí (Pardubice I), 530 02 Pardubice, IČO: 06441921; EMARK QS A. Rudnaya 21, 010 72 Žilina, IČO: 36744972; Inphinity s.r.o., Dúbravská cesta 14 Bratislava 841 04; IČO: 44389744. Můžete se s námi spojit prostřednictvím e-mailového kontaktu: info@emarkanalytics.com. V ojedinelých případech můžou být některé data posílány do skupiny EMARK MR (Určená smlouvou mezi společností EMARK a příslušným partnerem v rámci smluvního geografického teritoria. Pro více informací nás kontaktujte na: info@emarkanalytics.com) a do skupiny Qlik (QlikTech Netherlands B.V., QlikTech Inc.), v souladu s EU-U.S. Privacy Shield and Swiss-U.S. Privacy Shield Frameworks (výhradně za účelem evidence obchodních případů). Pro bližší informace klikněte ZDE. Tento souhlas lze kdykoli odvolat TADY. Jeho odvolání nemá vliv na zákonnost zpracování před jeho odvoláním. Nechceme před vámi nic skrývat a proto před Vaší registrací a udělením souhlasu klikněte SEM a seznamte se s tím, jak budeme nakládat s Vašimi osobními údaji a jaké jsou Vaše práva.

Prihláste sa na odber EMARK newslettera.

Budete súčasťou exkluzívneho klubu, kde sa o všetkých novinkách, špeciálnych akciách, zľavách či eventoch a školeniach dozviete v predstihu ako zvyšok sveta. Buďte o krok pred ostatnými.

Meno a priezvisko
Spoločnosť
Pracovná pozícia
E-mail
Telefónne číslo
Súhlas so spracovaním osobných údajov
Zaujímajú Vás témy ako Business Intelligence, visual analytics a data discovery? Zostaňme v kontakte, potrebujeme však Vašich 30 sekúnd
V súlade so súčasnou legislatívou (Zákon 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov) a tiež s právnou úpravou GDPR (platná od 25.52018), môžeme s Vami ďalej komunikovať len na základe právneho základu, ktorým je Váš súhlas so spracovaním Vašich osobných dát.


Vážime si Vašich dát a chceme byť aj v súlade s právnym poriadkom, preto Vás prosíme o pár klikov vo formulári nižšie.

Poskytujem súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely občasného zasielania informácií o produktoch, riešeniach, službách a aktualitách EMARKu.*

ÁnoNie

Poskytujem súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely príležitostného posielania pozvánok na odborné podujatia – konferencie, semináre, webináre, školenia.*

ÁnoNie

Poskytujem súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely občasného telefonického kontaktovania za účelom doriešenie otázok, ktoré vznikli na základe predchádzajúcej interakcie.

ÁnoNie